Most a varazslatosreceprek weboldalán jársz

Itt minden finom receptett megtalálsz

Hozzávalók:
- 10 dkg vaj + 2 dkg a forma kikenéséhez
- 12 dkg feketecsokoládé (60%-os kakaótartalmú)
- 2 tojás
- 8 dkg kristálycukor, én nyírfacukrot használtam és csak 7 dkg-ot tettem belőle
- 6 dkg liszt
- 7 dkg durvára vágott dióbél

Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. 20 cm-es négyszögletes sütőformát vajazzunk ki, majd helyezzünk bele sütőpapírt és azt is kenjük meg vajjal. A hűtőben várakoztassuk.
- A vajat és a csokoládét vágjuk fel kis darabokra. Gőz felett állandóan kevergetve olvasszuk fel.
- A tojásokat a cukkorral addig verjük, míg ki nem fehérednek.
- A cukorral felkevert tojást a csokoládékrémbe adagoljuk. Majd ehhez keverjük fokozatosan a lisztet és a diót 1-1 evőkanalanként.
- A masszát a sütőformába öntjük és 20 percig sütjük. Kívül kérges és fényes lesz, belül pedig lágy.
- A formából sütőrácsra borítjuk és hagyjuk kihűlni. Kockákra vágva tálaljuk. Aki szereti porcukorral is meghintheti.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 14
Heti: 15
Havi: 48
Össz.: 19 698

Látogatottság növelés
Oldal: Brownie
Most a varazslatosreceprek weboldalán jársz - © 2008 - 2024 - varazslatosreceptek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »